1. 4. 2015

Únor 2015

V tomto článku bych vám chtěla ukázat nějaké fotky, které jsme nafotili v únoru. Byl to celkem náročný měsíc, nebo spíše týden, protože jsem měla v jednom týdnu 4 focení - to je tak vždycky. Dlouho nic a pak třeba všechno v jednom týdnu.

Únor mi začal hned prvního, kdy jsem vyrazila už podruhé na focení za Barčou Bergerovou do Pňovic, kousek za Olomoucí. O téma a veškerý styling se Barča postarala, měla nachystané oblečení, domluvila nám koníka Dorku, manžel Barči vyrobil přístroj na mlhu, u kterého mu asistovali dva pomocníci a o vizáž se postarala Míša Greplová. Měla jsem kolem sebe vážně skvělý tým. Tady se můžete podívat na výsledek.


Mlha fungovala na jedničku - přístroj sice trochu hučel, tak si na něj musela Dorka zvykat. A tak jako si Dorka zvykala na mlhu, já si zvykala na Dorku. Byla trochu divočejší a já měla co dělat, abych ji udržela. Když měla zrovna potřebu okusovat zmrzlé klacíky nebo jinou trávu, fotografka a ostatní na ni volali a různě ji lákali, aby se na nás podívala - respektive do foťáku. Vtipné bylo, když na ni fotografka zapískala, Dorka nasměrovala uši a začala tak řechtat a šít sebou, že jsem myslela, že mě zašlápne, takovou reakci jsme nečekali, už radši pískat nebudeme. Všichni jsme se tomu zasmáli a jeli dál.
O dva dny později jsem už seděla v autobuse na cestě do Brna. Tentokrát jsem měla namířeno za fotografkou Lucií Genčanskou a vizážistkou Kačkou Hrabalovou, do Studia MK. Téma mělo být trochu do punku, takže i líčení bylo hodně výrazné. Odvážím se a zveřejním fotku mé proměny. Takže před a po. Nojó, nojó, je to síla. Vypadám jako třináctiletý klouček :D Ále tak všichni víme, že make-up dělá divy a dále bych to nedramatizovala.


Když mě teda Kačka zkulturnila, vyrazily jsme fotit do interaktivního podchodu v centru Brna, kde jsme udělaly pár portrétovek, ale i pár fotek celé postavy. Celou sérii jsme nazvaly Colorful PUNK session. Focení probíhalo suprově, až na pár kolemjdoucích, kteří občas zavazeli a na tu zimu, která mi u nosu pomalu ale jistě vytvářela malý rampouch.


Další focení tentokrát ve Zlíně bylo celkem náročné, protože trvalo celý den. Modelky jsme byly dvě. Já a Hanka. O vizáž se nám postarala Hanka Hélová, kdy téma bylo Golden Princess. Líčení bylo náročné jak na přípravu, tak na odlíčení, protože jsme měly přes půl obličeje nalepené zlaté třpytky, které šly těžko dolů a když už byly dole, tak byly úplně všude. Jo úplně všude. Když bylo líčení hotové, učesala nás Zuzka Kovářová a my se šly obléci a vybrat si šperky. Zásobu šperků měla vizážistka Hanka vážně skvělou, hotové hromady bižuterie a různých doplňků.
O parádní snímky se postaral Patrik Pšeja. Fotily jsme se společně, ale i zvlášť. Když jsme s touhle sérií byli hotovi, pustili jsme se do druhé, kdy šlo o extravagantní líčení. To už celkem odsýpalo, ale jak jsem psala výš, moc neodsýpaly ty třpytky dolů. Vždy si říkám, že pro krásnou fotku se musí trpět! A tohle nebylo ještě to nejhorší. Focení trvalo sice celý den, ale s lehkými pauzami na sváču nebo cigaretu jsme to krásně zvládli a já všem děkuji za skvěle strávený den!


A poslední únorové focení probíhalo taky ve Zlíně a to sice s úžasnou Marťou Crlovou. Plán jsme měly velký, nafotit tři různé styly a že toho času moc nebylo, takže tady jsme pauzy na sváču či cigaretu vážně neměly a makaly jsme o 106. Líčila mě Veronika Vašková a první líčení mělo být holé a světlé. Druhá fotka měla být hodně barevná a extravagantní a u posledního stylingu jsme vzaly růžový sprej na vlasy a kus lana, které mě mimochodem pěkně škrtilo. Nevím jak bych výsledek posledního focení nazvala, asi jako nějakou divoženku z lesa, hihi.

Více na facebooku.

Všechny focení jsem si moc užila a proto ještě jednou všem moc děkuji. Jsem ráda, že jsem měla možnost se se všemi těmito lidmi setkat a poznat je, zážitky a všechno kolem focení je nenahraditelné a proto mě to tolik baví. No a o výsledcích nemluvím, když se na fotky dívám, říkám si, že to snad nemůžu být ani já, ale bez ostatních by to nešlo :))

6 komentářů:

  1. Tedy, musím říct, že to jsou fotky pro oči.Vypadají opravdu nádherně a fotka s koníkem je jako vystřižená z Upířích deníků! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Proměny jak blázen, ale sluší ti to i nenalíčené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, na které ti to sluší víc! :o Všechny jsou nádherné! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.