20. 2. 2016

✌ Mé poprvé ve spoďárech

Přesně po roce jsem navštívila Pňovice a skvělou fotografku Barču Bergerovou, která už měla trošku absťák po nějakém focení (i já opět), protože čeká miminko a musí více odpočívat  . Barča měla hned vymyšlené, co nafotíme. Já jsem takové fotky vždycky chtěla, akorát mi chyběla odvaha a naopak přebývalo nějaké to kilčo navíc. Teď když jsem ho shodila a s Barčou se známe z dřívějška, bylo na čase tuhle příležitost chytit za pačesy. No ale sehnat pěkné spoďáry mi dalo celkem zabrat. Doma nic fotogenického nebylo a kupovat trinitivriti za 500,- se mi vážně nechtělo. No to jsem trochu odbočila, ale kdyby vás zajímalo, jak to dopadlo, tak jsem sehnala čupr fotogenické a zároveň pohodlné za páďo. No neber to!
Barča má úžasný ateliér přímo na takové focení, takže se v něm fotilo jedna radost. Ikdyž semtam nějaký špíček utekl, fotografka věděla z jakého úhlu fotit a hlavně jak si mě naštelovat do různých maskovacích póz. Že jsem v dobrých rukou mi bylo dávno jasný. No a tady je první vlaštovka, ze které mám strašnou radost!

Více na facebooku.

Taky jsem si konečně zaplatila permicu na 3 měsíce na cvičení, takže už se strašně těším, až se do toho zase dám, abych takových fotek mohla v budoucnu nafotit víc :)) Moc děkuji fotografce!


A tady ještě jedna než šlo do tuhýho ⇩



10 komentářů:

  1. A kam jdou takové fotky? Nebo to je jen tak, pro radost? A pokud pracuješ pro nějakou agenturu, tak pro jakou? Jinak moc sluší, vím, mám hodně otázek :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přesně, jen tak pro radost. Na mou stránku a pro prezentaci fotografky :)) Jinak v agentuře nejsem, protože jsem "malá" atakdále... jinak děkuji :))

      Vymazat
  2. Ty si nádherná!!! Ja fotím v prádle aj keď mám nejaké to kilečko naviac :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky, originální a moderní. Jen se mi nelíbí ta přehnaná retuš, myslím, že na Tobě toho fotografka nemusela retušovat tolik. Vypadá to nepřirozeně.
    Každopádně tobě to sluší! :)

    Inamorata

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky, taky jsem byla teď fotit v Praze a chystám článek. :) Jinak budu ráda, když se zúčastníš mé první giveaway http://coffeewithdominique.blogspot.cz/2016/02/1giveaway-blogu.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já fakt nechápu, proč tak hezký aťas nemáme i ve škole :D !
    Taky v budoucnu, nebo klidně i teď, bych chtěla takovéto fotky :) Špíčky mi žíly netrhají, to moje bříško a boky ke mně prostě patří :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky říkám, že jinak bych to nebyla já, ale tak ono prostě když někdy vidíš ty top těla, tak tě to dostane :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.