15. 5. 2016

👱 Markét

Ve čtvrtek 12. 5 jsme se domluvily na focení s Markét, měly jsme jasnou představu o fotkách a já, jak už to u mě bývá, klasicky absťák po tvoření. S Markét jsme už jednou fotily, takže jsem věděla, že je hróóózně šikovná, a že z její strany problém nebude. Spíš jsem se bála, abych to zvládla nafotit já, protože jsem samouk a pořád něco zkouším a učím se. Fotily jsme v Bezručových sadech v Olomouci, kde je to vážně super a hlavně je tam spousta možností a míst, kde fotit. 

Úplně nejvíc jako fakt úplně nejvíc se mi líbí tahle fotka. A to kvůli tomu místu, ta lavička a ten břečťan jsou dokonalý! 


Hlavně Markét je vážně moc šikovná a vůbec ji nemusíte říkat co dělat, to je póza sem, póza tam a vždy to vypadá skvěle. Já jako modelína bych si z ní měla vzít příklad, protože já nahodím dvě, tři pózky a dál už nevím. S takovýma modelkama se fotí jedna radost!

Další fotka, která se nám povedla je tahle. A taky se mi líbí úplně nejvíc. Někteří tvrdí, že bez cigára, některým to tam zase sedne jako prcka na hrnec.


Cigáro bylo účelem fotky. Takhle jsme to chtěly. Já stála na lavičce a fotila Markét, která jako nekuřačka vážně trpěla a snažila se neudusit, když kouř semtam potáhla nosem. To je fakt síla. Ale zvládla to skvěle a já byla nadšená, že jsem měla fotku, na které je i loket, i ruka a nemám nic useknutého. Wohou radujme se!

⇧ Taky vám tady na té fotce strašně připomíná Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě?!

Ještě vám ukáži jednu fotku, která se nám povedla, ale na ty dvě předchozí už nic nemá.


Která se líbí nejvíce vám? :))

Na závěr sem lousknu jedno před&po. Úpravy miluju, hned dodají fotce tu správnou atmošku. U fotky jsem přidala expozici, zvýraznila barvy, trošičku vyretušovala tvář, zamaskovala "to" vlevo a kousek chodníku a na závěr přidala trochu kontrast. Skoro u všech fotek dělám v podstatě to samé.


No a už mám zase absťák, chápeš to?

5 komentářů:

  1. Krásné fotky, nejvíce se mi líbí ta na té lavečce ♥.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky, líbí se mi ta černobílá. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Mi se nejvíc líbí ty první dvě a ta pátá fotka :3
    Nádherná úprava fotek, zachycený okamžik a vůbec všechno. Radost koukat na tvou práci :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc líbí ty dvě první fotky, Markét je fakt krásná! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.