9. 5. 2016

♻ Pár před&po

Barča
Sakra! Dlouho tu nic nebylo a pěkně mě to štve, ale teď to prostě nějak stojí, další focení (jako modelína) mám až 18. května, tak už aby tu bylo! Taky do školy se toho nějak moc nashromáždilo, takže budu muset zabrat.

No ale prohlížím si v pc fotky a narazila jsem na pár před&po, které jsem si uložila. Vždycky mě moc baví, si takové fotky prohlížet, hlavně u fotografů, kteří už v pc programech umí jinak kouzlit, já zatím dělám jen malé úpravy, ale i tak je to někdy rozdíl a hlavně mě to strašně baví, takže doufám, že do budoucna budu zvládat i ty úpravy složitější :))

(pro zvětšení klikni na fotografii)
♥ kočičák
Barča
Markét
Zdeněk
Vali
Vikča
Tak co na mé před&po říkáte? K úpravám používám Zoner Photo Studio, na který jsem si už hodně zvykla, ale do budoucna chci vyzkoušet i Photoshop, Gimp nebo Lightroom. Jestli rádi upravujete fotky a nemáte žádný z těchto programů, zkuste třeba tyto online editory, které jsem dříve používala na úpravu fotek z mobilu apod. :))

7 komentářů:

  1. Fakt takovyhle skvely upravy jen v Zoneru? Tak to si jej asi nainstaluju znovu, aktualne delam v GIMPu :D Suprový, docela bych koukla i na nejakej postup :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lidé by si měli hlavně uvědomit, že následná úprava fotek k focení patří. Spousta lidí považuje upravování fotek za něco, co se dělat nemá a tady mají názornou ukázku proč se to dělat má. :)
    Opravdu pěkné proměny fotek. Hned ty fotky mají jiné kouzlo :)

    P.S. Úpravy ve Photoshopu doporučuji a k tomu rovnou bych si stáhla program/aplikaci Bridge, super pomocník k upravování fotek v PS :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno! Přesně můj názor, neupravená fotka pro mě není hotová :)) Dodá to tu správnou atmošku :)) Jinak díky za doporučení, určitě vyzkouším!

      Vymazat
  3. Úžasné! Dělá to opravdu hodně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš na blogu vážně krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vážně super :) Není to přehnané a má to šmrnc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.