30. 6. 2016

🏰 Pohled do minulosti



Dlouhodobě plánované focení fotografky Petry Tomaštíkové jsme uskutečnili v pondělí 27.6 na hradě Buchlov. O vizáž se opět postaral Zdeňa Nedorost a o krásné šaty (krásnější jsem v životě neviděla) paní Martina Hřibová. Šaty jsem si před samotným focením musela předem vyzkoušet, protože je paní Hřibová šije na sebe a je trošku prťavější, takže ty šaty, které jsme na mě narvaly byly ty vyvolené.

Na hradě jsme se všichni sešli a začali mě do toho navlíkat, no makačka! Spodní košilka + spodnička + spodní šaty + šaty = 5kg. Pak mi Zdeňa upravil trochu fasádu a nakonec čepec (Zdeňa vždycky říká, že když nejsem namalovaná, tak jakobych tam nebyla 😀). Ještě jedna pauza na cigárko a jdeme na to!


♚ Nejdříve jsme fotili úplně nahoře v překrásné kapličce. Mně dalo celkem zabrat vyjít všechny ty schody, v šatech, na podpadkách (kvůli délce šatů), s věcmi v rukách a rohlíkem v puse. No málem jsem se natáhla, jak jsem si je jednou trošku přišlápla.


⚔ Mezitím, co jsme s Peťou fotily tyhle fotky, Zdeňa líčil paní Hřibovou. Ač to na fotce nevypadá, moc uvolněná jsem nebyla, protože korzet mi stláčel všechno co se dalo a já byla ráda, že jsem vůbec zvládla položit ruce na vyvýšenou zídku. Měla jsem je úplně stažené k hrudi a vážně mi to dalo zabrat se nějak pohnout (a už vím, jaktože ty ženské měly takové dekolty, když se jim to tak stáhlo všecko!).

Další fotky byly na židli, kde jsem popíjela "víno" a vyšívala.


Vyšívání mi moc nešlo, ale po chvilce jsem se do toho celkem dostala a hlavně jsem to chtěla dodělat, když už bylo nafoceno!


A co že jsem to vlastně vyšívala? ↓


Ano ano přátelé, já vím, své objednávky na podobné vyšívání mi posílejte sem do komentářů, či na facebook do zpráv ✉

🗡 Ke konci focení jsem už byla celkem unavená, bylo to v těch šatech náročné (ikdyž jsem se skoro pořád jen někde válela), ale stálo to za to! Opět jsem poznala parádní lidi a všem, co se na tomto projektu podíleli moc děkuju. Na hradě jsem si mohla poprvé stoupnout i za provázky, kam se normálně chodit nesmí, takže vzrůšo a hlavně jsem na sobě neměla krásnější šaty jak od paní Hřibové! Vážně všem velké díky. Ale není na pohodlné rifle, tričko a tenisky 😁



A nakonec jedny backstage fotky, na kterých můžete vidět moji maličkost, fotografku a paní Hřibovou v dalším dobovém kostýmu, když se fotilo v kuchyni.


6 komentářů:

  1. Ten náš hrad je krásný, že? Moc hezké fotky.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Musela to být zajímavá zkušenost, ačkoliv si umím představit, že taky trošku utrpení :D :) Jinak musím říct, že ty fotky jsou nádherné ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé Teri, vyšij mi něco prosím:))) :DD

    OdpovědětVymazat
  4. och, tak toto je nádhera!! Krásne fotky, atmosféra, šaty, modelka.. no pecka :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně by ses do té doby hodila, sluší ti to! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.