22. 4. 2017

✍ Pro tetovačku do Prahy


14.- 16.4 jsem byla na víkend v Prahe. Celá bez sebe, že konečně zase jedu na výlet jinam než k našim. V Praze jsem byla naposledy na otočku před rokem (📝), ale teď jsme si tu i pospali na hotelu (taky milujete ty hotelové snídaně?).



V pátek jsme si zašli na jídlo a pivčo do super hospůdky kousek od Václaváku. Hospoda se jmenovala Na blbým místě - to je aspoň název! No a v sobotu hurá do tetovacího salóna Bloody Blue Tatto. Byla jsem objednaná na 12, ale začali jsme tetovat až kolem 16 hodiny, takže jsem se během těch 4 hodin pěkně vystresovala.

Tetování trvalo 4 a půl hodiny a uteklo to jako voda. Myslela jsem, že to pro mě bude nekonečný, ale ani jsem se nenadála a už jsem byla pokreslená. Překvapila jsem sama sebe, jaký jsem byla Nebojsa. Ani to moc nebolelo, občas to bylo nepříjemné, ale občas jsem i zavřela oči a byla schopná usnout. Tetování mám na pravém stehnu a je tak akorát vysoko, aby když nebudu chtít, nešlo vidět. Je to foťák s filmem a jsem strašně šťastná, že ho mám, protože je to něco, co mě vystihuje a je prostě moje ❤.


Už přemýšlím, do čeho půjdu příště, foťák už mám, tak bych chtěla ještě něco k hudbě. Třeba mikrofon a noty, nebo něco takového. A aby toho nebylo málo, tak jsem si udělala ještě jednu radost. Koupila jsem si knížku TO - zatím se to čte vážně super!


Četl jste někdo? A viděl(a) jsi nový trailer k filmu podle této knížky? Mrkni. Takové filmy a knížky vážně můžu. Celý krásný víkend v Praze jsme v neděli zakončili procházkou po městě, ze které mám těchto pár fotek. Počasí bylo vážně aprílové. Chvilku zima, chvilku teplo a šílené přeháňky.



Na závěr dvě trošku jiné fotky. Co říkáte na labutě? Ty jsem prostě nemohla nevyfotit. Byl to úžasný víkend, děkuji, že jsem tam mohla být ★★★★★. Jestli se ti fotky líbí, nezapomeň sledovat můj facebook - fotografka & modelka.

6 komentářů:

  1. Knížku TO si chci také už dlouho pořídit! :) Trailer jsem viděla a moc se na film těším. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Pro tetování jezdím zásadně taky do Prahy a vždy to taky spojím s hezkým výletem:)
    http://cheesecakebysandra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Odvážné tetování!
    A krásné fotky z mé milované Prahy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi krásne fotky!!! Aj tetovanie! Verim že ťa to muselo veľmi mocne potešiť!! :))
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky! Praha neomrzí ❤ Tetování je boží, já už dlouho uvažuji o foťáčku, nějakém mini, třeba 2 cm. Líbí se mi, že počítáš s tím, že lze tetování schovat, protože jsou situace, kdy je to potřeba. TO je naprosto skvělá kniha a nový film vypadá také velice dobře, už se těším. Jen v kabelce se tohle čtivo pronese :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.