7. 4. 2016

🕒 Zpátky v čase


Středa, je ho tam focení je třeba a já měla hlavně hrozný absťák. Jak se chvilku nefotí, jsou na mně znát abstinenční příznaky a proto jsem musela rychle svolat první pomoc! Byla jsem strašně ráda, že se mi ozvali moji oblíbenci - vizážista Zdeněk Nedorost a fotografka Hanna Králíková. Zdeňa už měl všechno vymyšlené, takže nás v té rychloakci nemohlo nic zaskočit.

Největší piplačku měl Zdeňa s vlasy, které nejdřív musel nasoukat do natáček, poté mě posadit pod teplý foukač a pak je krásně doladit pokládanou vlnou. Vážně jeho práci moc obdivuji, je fakt borec! Samotné líčení už netrvalo tak dlouho, já se převlékla, přesunuli jsme se k Baťově vile a díky vizáži taky zpátky v čase. Na hlavě jsem měla krásný a originální klobouk, který Zdeňa vyrobil, jen nám z něj po cestě upadla čelenka, proto mi musel na hlavě trochu balancovat.


A nebo barevná?
Fotografka je taky úžasná, má na takové fotky skvělé oko. S touhle dvojkou vím, že se focení VŽDY povede, to je jasná věc. Jsem moc ráda, že jsem je mohla poznat. Navíc jsme spolu nefotili poprvé, takže během focení je VŽDY spousta srandy, přátelská atmosféra a umíme si říct věci na plnou hubu, jak se říká. A to je taky plus. Za to jim děkuji!

💘
_____________________________________________________________________________

Fotili jsme ještě jeden outfit, celý fialový (vypadala jsem trochu jako letuška) -> na další fotky se můžete podívat na facebooku a nebo si přečtěte další články, mě jako modelíny. A věděli jste, že na tento strom v parku musíte mít povolení kvůli focení? Říkal pán policajt 😁.



💘

.. a Terezo běž už si umýt hlavu, máš to jak cukrovou vatu! šup šup

8 komentářů:

  1. Ty fotky jsou nádherné, ty jsi nádherná! :O

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek a ty fotečky jsou opravdu překrásné.

    Zvu na: http://musicalismydream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jehee, máš krásné rysy v obličeji! :3 sice mám radši fotky, kde je minimum make-upu, ale to už je pak věc názoru :) Moc hezké

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju takovéhle retro fotky! Moc ti to na nich sluší! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  5. Já vždycky jako fotografka závidím fotografům, že mají skvělé nápady na focení. Ty fotky jsou úžasné, vizážista vystihl prvorepublikovou atmosféru dokonale!

    OdpovědětVymazat
  6. ty fotky jsou fakt nádherné ♥ moc ti to na nich sluší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.