25. 7. 2016

🏊 S Gabčou ve vodě


Když jsem po dlouhé době jela na dovolenou s našima a ségrou (článek TADY), věděla jsem, že musím určitě nafotit i něco jiného, než přírodu. U kempu, ve kterém jsme byli byla krásná příroda a hlavně rybník, který jsem chtěla využít.

Hned druhý den, když jsme se vrátili z Ještědu a Liberce, šly jsme na to. S Gabčou jsme se rozhodly asi až kolem osmé večer. Rychle jsme se nachystaly a šly k rybníku. No a co tam na nás čekalo? Krásné prostředí, úplně dělané na focení, prostě jsme přišly ve správnou chvíli na správné místo. Předtím ještě pršelo 🌧, takže z okolního lesa se nesla mlha, která pěkně relaxovala nad hladinou rybníka, u břehu plavalo boží dřevo a světlo, na to že bylo už tolik hodin, bylo úplně super.



S focením jsme byly hotové asi za půl hoďky, voda v rybníku byla teplejší než vzduch, ale stačilo to na to, aby Gabči byla trošku zima. Po skvělém focení už stačilo jen stáhnout cigaretu, rychle se osprchovat a zpátky do karavanu vrhnout se k noťasu na fotky, které se nám podařily.


.
.
.

A na závěr jedna backstage, fotka, ze které jde vidět Gabčina radost z focení 😁


Co na fotky říkáte? Mrkněte i na můj facebook :))


5 komentářů:

  1. Ty fotky jsou nádherné! ☺ Stejně jako modelka! :3

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, nejvíc se mi líbí detail tváře a ta "ležící" na dřevě, ta je fakt top, s tou mlhou a tak!

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou jednoduše nádhera!! Já s focením teprve začínám, ale věřím že jednou budu fotit také tak úžasné snímky.

    OdpovědětVymazat
  4. Překrásné fotky, takové umělecké a umění - to je moje :)) ♥ Máš moc hezký a zajímavý blog, určitě zase někdy nakouknu a budu ráda, když se ke mě taky ještě mrkneš ♥ Ať se ti v blogování daří!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi moc šikovná :) modelká je krásná, užasná no dokonalá.
    hrozně se mi líbí t černobílé, jsou takové tajemnější ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.