23. 8. 2016

✂ Za hory, za doly, mé šedé parohy


Konečně mám trochu volna v práci a hlavně nějakou tu MÚZU - bez té ani šluk. Svůj volný čas jsem vložila do vymýšlení a plánování mých foto-projektů a tohle bude jeden z nich. Zatím teda nevím, jak se bude série fotografií jmenovat (máte někdo nějakého typa?), ale modelínu už domluvenou mám, místo na focení taky, představa by nějaká byla a hlavní rekvizitu - rohy taky. Ráda bych takových tvořících projektů do budoucna vymyslela víc, proto zakládám rubriku v menu - tvoříme , ať se s vámi o to můžu podělit.

Rádi byste si (na něco) taky takové rohy vyrobili?

Tak v prvním případě, je třeba udělat si pohodlí, pohodičku, nahodit tu správnou atmošku pro tvoření + pustit si nějakou pořádnou muziku, PUŠŤAJ TADY.

Na výrobu budeme potřebovat:
  • karton - můžeme použít i ruličky od toaleťáku
  • nůžky, řezák 
  • pravítko 
  • tavnou pistoli 
  • štětec, temperové/akrylové barvy 
  • čelenku 
  • krajku


Z kartonu si vystříháme proužky, které tavnou pistolí slepíme do kroužku. Kroužky vyrábíme do páru a postupně je zmenšujeme.


Pak si je naskládáme na sebe a zhruba si vytvoříme tvar, jaký bychom u rohů chtěli. Postupně lepíme kroužky z kartonu na sebe.


Slepené hrany ještě pořádně zalepíme tavnou pistolí. Špičky jsem vytvořila tak, že jsem z kartonu smotala takový jakoby rohlíček a ještě jsem je doladila opět tavnou pistolí do pořádné špice.


Až nám lepidlo zaschne, můžeme se vrhnout do malování. Já zkoušela i tupování houbičkou a výsledek je určitě lepší.


Necháme pořádně zaschnout, přilepíme na čelenku a nalepíme na kraje krajku (já měla světle modrou, kterou jsem nabarvila na černo). A je to hotovson. Každý si může tvořit dle své fantazie :))

můj miny náčrtek
No už se nemůžu dočkat focení a hlavně výsledných fotek! Doufám, že nic nepohnojím a všechno s modelínou zvládneme dle mých představ. Na první fotky (a později samože článek) z tohoto projektu se můžete těšit už během tohoto pátku nebo víkendu (26.-28.8). Sledujte můj facebook ať vám nic neunikne a držte mi palčáky! 👍✋

PS: asi hoďku po napsání tohoto článku, mi napsala modelka, že nemůže, proto se focení odkládá, já to nevydržím! Mám absťák, chci jít fotit! Snad to bude co nejdřív...ale nebojte, fotky budou.

10 komentářů:

  1. To je geniálně jednoduché! Těším se na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Slečno jste moc šikovná, jen tak dál,ať mají fotky grády! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělý nápad, jsem zvědavá na výsledky a na fotky se těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hehe to je super já mám doma jedny , ale ty sou mnohem těžší a taky větší :DDD No ale na draka budu dělat podobné s tímto postupem tak jsem zvědavá :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Nebude vadit, když se budu opičit, že ne? :) ^^
    Chystám se zrovna na focení, tak uvidím, jestli je vyrobím. Ale vůbec to nevypadá špatně! :)
    Těším se na výsledek. :3
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nebude, s tím jsem počítala a proto jsem tady taky dávala ten postup :)) Tak ať se při výrobě daří, je to celkem jednoduché ^^

      Vymazat
  6. Wow, tak to je boží, jsi šikovná a moc se těším na fotky!! A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  7. Na tobě ty rohy vypadají hrozně dobře a jsi šikovná, že se ti tak povedli, já bych se u toho navztekala, protože nemám žádnou trpělivost. :D Ale z nějakého důvodu, pokaždé, když tyhle rohy vidím, na mě působí strašidelně. :D Asi mám respekt z nějakých satanových/ďáblových pomocníků nebo tak. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sice vůbec nevím, k čemu by to zrovna mě mohlo být, ale líbí se mi to :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.