4. 1. 2017

❤ Konečně redhead!


Táák konečně! Hecla jsem se to a nabarvila si číro (vlasy) na červeno + jsem konečně měla zase nějaký čas na focení. Mezi svátky jsem jela fotit do Brna za Miroslavem Kirinovičem, se kterým jsem už jednou fotila. Mým jediným úkolem bylo lehčí líčení očí a výrazná rtěnka. Protože se mi Mirova tvorba strašně líbí, ikdyž jsem nevěděla co bude, věřila jsem, že to bude stát za to!

Nejdřív jsme fotili nějaké klasické portréty.


Pak jsme přidali nějaké rekvizity, ale zjistili, že tomu něco chybí. Měla jsem černé bodyčko a k tomu černou dlouhou sukni. I přesto, že se nerada vysvlékám, usoudila jsem, že aby to bylo ono, musím! Tak jsem hodila dolů černou sukni a vznikly tyto fotky.



Z těch jsem úplně nadšená, protože je tam to, co miluji. Hlavně foťák že jo - takže focení, kombinace červené a černé, červená rtěnka, krajkované body, ... no paráda!
A nakonec jsem se hecla úplně, hodila dolů všechno a nechala na sobě jen černou látku, kterou na mě fotograf přišpendlil, aby vypadala tak, jak vypadá na výsledné fotografii.

No já jsem z fotek nadšená, moc děkuji fotografovi a už se těším na další focení, které mě teď už v novém roce čekají (snad nějaká budou, haha).

4 komentáře:

  1. Ty se povedly :)
    A ty vlasy jsou super, já jsem taky zrovna předevčírem asi po 10 letech s blond melírem přešla na rezavo-hnědou a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva, moc ti to sluší tahle barva!:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a tento komentář.